Gjenerali i ushtrisë së vdekur Ismail Kadare

ISBN:

Published:

Hardcover

278 pages


Description

Gjenerali i ushtrisë së vdekur  by  Ismail Kadare

Gjenerali i ushtrisë së vdekur by Ismail Kadare
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 278 pages | ISBN: | 9.56 Mb

Gjenerali i ushtrisë së vdekur është një roman, autori i të cilit është Ismail Kadare. Romani zhvillohet rreth një gjenerali italian, i cili është dërguar në Shqipëri për të gjetur eshtrat e ushtarëve të rënë italian gjatë kohës të pushtimit tëMoreGjenerali i ushtrisë së vdekur është një roman, autori i të cilit është Ismail Kadare.

Romani zhvillohet rreth një gjenerali italian, i cili është dërguar në Shqipëri për të gjetur eshtrat e ushtarëve të rënë italian gjatë kohës të pushtimit të Shqipërisë. Detyra kryesore e gjeneralit është kërkimi dhe gjetja e eshtrave të një koloneli, i cili u zhduk pa gjurmë në një fshat të vogël shqiptar.Rrethanat e zhdukjes të kolonelit e ndërlikojnë shumë situatën.

Pas shumë mundimeve të kota, eshtrat a kolonelit nuk u gjetën.Gjenerali hedh ato eshtra ne humnere dhe nga ai moment prish raportet me priftin. Si përfundim gjenerali është i mundur në detyrën e tij, dhe në një moment dobësie vendos të maskojë eshtrat e pagjetura të kolonelit me eshtrat e një të panjohuri.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Gjenerali i ushtrisë së vdekur":


mikorowo.pl

©2014-2015 | DMCA | Contact us